Reserveren

Prijzen vanaf 5 euro per uur per veld, inclusief materialen. Zie informatie voor de details.
LET OP i.v.m. de vakantieperiode kan het zijn dat wij niet binnen de afgesproken tijd kunnen reageren op een reservering. Het kan dus voorkomen dat wij, indien er wordt gereserveerd voor dezelfde dag of de volgende dag, niet kunnen assisteren bij het beschikbaar stellen van de materialen. Reserveer dus ruim van te voren!
Wil je een (meerdaags) evenement organiseren? Mail ons voor de mogelijkheden (info@beachcenterzuidhorn.nl) en informeer bij de gemeente Zuidhorn of je een vergunning nodig hebt! Controleer hier of je een vergunning nodig hebt.
Om teleurstellingen te voorkomen kijk onder “Algemene voorwaarden verhuur beachvelden” en lees daar wat er nog van je verwacht wordt m.b.t. opbouwen, opruimen en hoeveel tijd dat eventueel kost!
Let op: vul bij de notities (stap 4 van de reservering) in welke sport je wilt beoefenen. Aan de hand daarvan kunnen wij eventueel de bijhorende materialen klaar leggen of assisteren met het klaarmaken  van de velden. Voor welke sporten hebben we momenteel materiaal in de opslag: beachsoccer, footvolley, volleybal & beachtennis. Dus wil je korfballen of hockeyen dan moet je zelf de materialen meenemen, belijning is wel aanwezig. 


Laden...